Learta dhe vajza e kunatës shkëlqejnë pranë njëra -tjetrës

Learta Jakupi ka dëshmuar marrëdhënie të shkëlqyera me anëtarët e familjes së të shoqit.

Ajo, ka një raport të mrekullueshëm me vjehrrën e saj, Shyhreten dhe gjithashtu me kunatat, me të cilat shihet shpesh.

Learta ka raport të mirë edhe me Njolinën, vajzën e Njomzes.

Të dyja po duken shumë bukur pranë njëra tjetrës.

Urojmë që këto raporte të zgjasin përgjithmonë!/kosovarja