Learta e lumtur pranë vjehrrive

Learta Jakupi vazhdon të mbetet si nusja më e përfolur në mediat rozë.

Në secilin imazh që poston ajo kalon në lajm, duke u paraqitur gjithmonë e veçantë.

Përveç që është e zonja në punën që bën, ajo tregohet si një nuse e dashur edhe për familjarët e saj.

Në shumicën e rasteve Learta ndan momente me vjehrritë e saj, duke shfaqur dashurinë dhe respektin që ka.

Edhe në imazhin e fundit që ka postuar, buzëqeshja e saj ia shton bukurinë imazhit. /Kosovarja/