Learta Jakupi nuk i ndahet Shyhretes as kur e ka nënën afër

Është mëse i njohur raporti mes këngëtares Shyhrete Behluli dhe resë së saj, Leartes.

Në fakt, ato shpesh duken më shumë si nënë e bijë sesa si re dhe nuse, e këtë e kanë thënë edhe vetë Shyhretja e Learta.

Të dyja, kanë edhe një këngë të përbashkët, këngën dedikuese për të pa vdekshmen e muzikës, Nexhmije Pagarusha.

Në këtë fotografi, Learta shihet në një ambient me nënën, vjehrren e kunaten. Edhe këtë herë ajo nuk i është ndarë vjehrres./kosovarja