Learta mbushet me ari edhe kur shkon në punë

Learta Jakupi është një femër që gjithmonë qëndron në sy të fansave të saj.

Duke qenë tejet aktive me postime nga përditshmëria, ajo në shumë momente shfaq lumturinë që ka.

E përkushtuar me familje, Learta përkushohet mjaft mirë edhe për biznesin që ka.

Me përkujdesjen tek vetja, ajo edhe në punë shihet që mbushet me dukat dhe nuk lë anash rregullimin në fytyrë.

Shikojeni dhe binduni.