Learta më nënën e saj shijojnë akulloren

Learta Jakupi kohë pas kohe ndanë në rrjete sociale storie të ndryshme të shkurtëra, ku tregon për ato që bënë.

Së fundi, ajo ka postuar një video me të ëmën, ku të dyja shihem duke shëtitur dhe duke e shijuar kohën së bashku.

Teksa po ecin rrugës, të dyja po shijojnë për qejf edhe nga një akullore, që padyshim shkon shumë në këto ditë me temperatura të larta.

Learta Jakupi është këngëtare operistike, por në publik më mirë njihet si reja e Shyhrete Behlulit./kosovarja