Learta me një model unik të veshjes tradicionale

Learta Jakupi është një ndër nuset më të komentuara në mediat rozë.

Përmes postimeve të shumta në rrjete sociale, ajo gjithmonë kalon në lajm.

Këtë herë, e veshur në dallam të arit dhe me një rregullim perfekt ajo duket mahnitëse në imazhin e postuar.

Theksojmë, ajo e dëshmon shumë herë që është meraklike e madhe në këtë drejtim, duke mos i munguar edhe pozat e veçanta në përditshmëri.