Learta na dërgon në këtë vend të mrekullueshëm

Jemi mësuar që të njohurit ti shohim duke publikuar foto vetëm nga shtete të ndryshme perendimore dhe rrallë nga viset tona.

Por, Learta, reja e Shyhretes, sot përmes fotove në Instagram, na ka dërguar në Bunën e bukur të Shkodres.

Se Shqipëria ka vende magjepsëse, kjo është e ditur tashmë dhe Learta Jakupi, e njohur si reja e Shyhretes, po i eksploron disa nga këto vende.

Ndryshe, ndonëse verë pandemike, Learta bashkë me familjen e saj kanë bërë deri më tani disa “shëtitje perendimore”.