Learta ndan momentin më të mirë me nënën e saj

Learta Jakupi vazhdon të jetë e komentuar në shumë aspekte, duke tërhequr gjithmonë vëmendje tek ndjekësit e saj.

Ajo pasi që qëndron aktive në rrjete sociale, në çdo kohë duket perfekte, dhe imazhet e saj kalojnë në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Pa dyshim, momentet më të mira ajo i kalon me personat më të rëndësishëm, duke ndarë edhe fotografi të ndryshme.

Së fundmi, me një selfie në veturë shihet se ajo po kalon kohën më të mirë me nënën e saj.