Ledri dhe Miloti i shetisin bebat e tyre

Miloti dhe Ledri po e përjetojnë në mënyrën më të mirë epitetin e emrit prindër për herë të parë.

Pasi që janë tejet aktiv në rrjete sociale, nuk u mungojnë as imazhet e shumta për ndjekësit që kanë.

Në një imazh të fundit, të dy shihen duke u përkujdesur në formën më të mirë për fëmijët e tyre.

Duket se Ledri dhe Miloti janë tashmë miq mjaft të mirë të cilët kalojnë kohë edhe me familjen e njëri tjetrit./kosovarja