Ledri Vula më në fund i krehë flokët, duket kaq ndryshe

“Monaco” është hiti i fundit i këngëtarit Ledri Vula, këngë kjo që tashmë e ka fituar statusin e hitit.

Por, rep artisti i njohur kosovar nuk do ta lë me kaq, pasi rrugës janë edhe projekte të tjera, që do të jenë bashkëpunime.

Ledri, nuk është në fokus vetëm për shkak të këngëve dhe paraqitjeve në skenë, por edhe për shkak të stilit të tij të veçantë.

Më në fund, Ledri Vula e ka ndryshuar frizuren dhe është shfaqur me flokë të krehur, po duket ndryshe dhe interesant./Kosovarja/

Shiko fotot: