Ledri Vula me shtëpi të re në ndërtesën më të lartë të kryeqytetit

Në mesin e sezonit të verës, reperi Ledri Vula ka bërë një blerje të rëndësishme.

Ai është bërë pronar i një banese në zemër të Prishtinës, në atë që zyrtarisht tani për tani, njihet si ndërtesa më e lartë në vend.

Ledri do ketë një shtëpi të re në “PCC”, krahas shtëpisë në një prej lagjeve elitare të kryeqytetit, ku jeton me partneren, vajzën dhe dy prindërit.

Lajmi është bërë i ditur nga kompania në fjalë!