Web Analytics

Lei Kraja habit kur flet për ndarjen: Nuk mi plotësoi ato që doja dhe…

Lei Kraja ka folur për herë të parë për jetën e saj private, duke treguar se i është thyer zemra.

Gjatë një interviste në Pushime on Top, ku ajo po intervistonte këngëtares Diona Fona, kjo e fundit i është kthyer bukuroshes brune duke e pyetur: Po ty të është thyer zemra?

Lei Kraja: Të është thyer ndonjëherë zemra?

Diona Fona: Po si nuk më është thyer!

Lei Kraja: Kush është ai? Jo, jo nuk duhet lejuar me ligj kjo gjë me ta thy zemrën ty!

Diona Fona: Është proces… Po ty ta ka thyer njeri zemrën?

Lei Kraja: Mua? Patjetër që po, nuk mi ka plotësuar ato që doja, dhe ma ka thyer patjetër!

Nga rubrika