Leonita emrin e vajzës e shkruan edhe në veshje

Leonita dhe Graniti muaj më parë kanë përjetuar ndjesinë më të mirë.

Çifti për herë të parë janë bërë prindër të një vajze.

Këtë gëzim të madhe po e shprehin shpeshherë në mënyra të ndryshme, duke publikuar imazhe të shumta të Aynës.

Pa dyshim fotografitë më të veçanta i publikon Leonita duke e veshur me stil vajzën qysh në ditët e para të lindjes.

Në imazhet e fundit shihet që ajo ka qëndisur emrin e saj edhe në rroba.

Duke e konsideruar si engjëll kështu edhe e vesh Aynën./Kosovarja/