Leonora dhe Violeta së bashku e shkrijnë edhe borën

Dita e parë e muajit prill ka çelur e bardhë, me dëborë.

Shumë qendra të Kosovës janë mbuluar nga bora e prillit.

Dhe, ky nuk është një rreng i ditës së rrenave, 1 prillit.

Në Kosovë ka rënë borë dhe kanë rënë ndjeshëm temperaturat, shkruan “Kosovarja”.

Në pranveren e fothtë e me borë, ne publikojmë një foto të dy drenicakeve më të bukura, që publikut i kanë dhuruar ndër vite shumë këngë të mrekullueshme.

Leonora Jakupi e Violetë Kukaj, në këtë foto ku shfaqen me shumë stil e me syze në sy, e shkrijnë në moment borën e prillit.