Leonora Jakupin e merr malli për vitin 2016. Pse?

Sa më shumë që koha ikë, aq më tepër bëhemi nostalgjik dhe e duam të shkuaren.

Por, e shkuara nuk kthehet më, andaj duhet të kënaqemi thjeshtë me kujtimet e saj, shkruan “Kosovarja”.

Leonora Jakupi ka pasur karrierë të bujshme muzikore dhe 10 vjeçari i fundit e ka konfirmuar edhe si ikonë të modës, epitet që vazhdon ta mbajë edhe më tej.

Në vitin 2016, këngëtarja sjelli një stil unik përmes një seti fotosh të bukura, që e ka kujtuar edhe sot.