Lëshohet me skejtbord, por përfundon me…

Është publikuar në internet një video e shkurtër, që e tregon një burrë nga Kanadaja teksa kryen një lojë mjaft të vështirë.

Ai ia ka dalë me sukses të lëshohet nëpër ushtrimore me skejtbord, për të rënë në pishinë.

“Kreu lëvizjen e vështirë dhe as që iu hoq kapela nga koka”, është një koment lidhur me rastin.

Megjithatë, askujt nuk i rekomandohet imitimi i këtij veprimi, sepse dështimi mund të jetë shumë i dhimbshëm.

Shiko Videon: