Liberta i vesh bikinet deri nën sqetulla

E bukura e ekranit, Liberta Spahiu, tashmë ka ndërmarrë një tjetër udhëtim, që po rezulton më shumë qejf dhe poste në Instagram dhe jo vetëm.

Siç kuptojmë nga postimet që po bënë, Liberta ndodhet në SHBA bashkë me miqtë e saj.

Ajo, po e shijon çdo moment të qëndrimit atje dhe gjithashtu po bënë plazh e po duket më në formë se kurrë.

Liberta, sot i ka ironizuar bikinet e saj./Kosovarja/