Liberta tërë ditën në shtrat: Pyet a jeni lodh?

Moderatoroja kosovare siç duket sot ka përtuar të lëvizë nga shtrati.

Liberta Spahiu tek në orët e pasdites ka postuar e mbuluar në shtratin e saj, ku u ka drejtuar një pyetje ndjekësve të saj se a jeni lodh?

E kush të lodhet këtyre ditëve, meqë karantina thuajsë të gjithë i ka mbyllur brenda pa punë dhe pa ndonjë aktivitet tjetër.

E vetmja gjë mbase se nga se jemi lodhur shumë është monotonia e këtyre ditëve, e sidomos si kjo e sotit me mot jo të kfjellët. /Kosovarja/.