Lidhje e re?, Jasmina e njofton me nënën këtë ish konkurrent

Jasmian Kadriu para disa javësh u nda nga ish konkurrenti tjetër Andi Artani.

E mes lidhjes së çiftit pati shumë hatër mbetje, duke hedhur kunja vazhdimisht për njëri tjetrin, shkruan InfoKosova.

Por si duket Jasmina ka vendosur ta vazhdoj jetën e saj edhe pa Andin.

Ish Konkurrenti Alesandro Mehmeti, ka publikuar një video teksa shihet së bashku me Jasminen dhe nënën e saj Alda.

Më pas Alesando ka publikuar edhe një video tjetër ku shihen shumë të afërt me Jasminen.
Mos vallë po ndodh një lidhje e re?/InfoKosova/

Shiko videot: