Ligjet më qesharake që ekzistojnë në SHBA

Ligjet më qesharake që ekzistojnë në SHBA.

Ne kemi plot ligje qesharake dhe të diskutueshme por këto ligje ua kalojnë të gjithave.

Amerikanët nuk mund të flasin me piratët – ja ku iku ëndrra për një aventurë në 7 detrat me Jack Sparrow.

Është e paligjshme të flesh me këpucët mbathur në North Dakota.

Në disa shtete është e paligjshme t’i mbani dekorimet e Krishtlindjeve pas datë 14 janar.

Në disa vende Kinder vetë janë të paligjshme pasi konsiderohen si të rrezikshme për fëmijët.

Nuk mund të flasësh me të madhe në Pentagon.

Është e paligjshme të bëni unaza fallce me qepë.

Është e paligjshme t’i këputni kaktuset.

Është e paligjshme të jetoni në një anie për më shumë se 30 ditë

Nuk mund të shfaqni marioneta në dritare.