Linda Halimi ndahet nga bashkëshorti?

Së fundmi, në mediat rozë kanë qarkulluar lajme se Linda Halimi është ndarë nga bashkëshorti i saj Big D.

Por, ky lajm nuk është i vërtetë.

Ajo ka shpërndarë lajmin që flet për të për të ironizuar duke shkruar:

“Hajde more urime, a ka naj djalë me letra”.

Këngëtarja e cila ka pak ditë që erdhi në Kosovë përkundër faktit që ka hequr të gjithë fotografitë me burrin dhe vajzën, po shijon një martesë të shëndetshme me burrin dhe vajzën e tyre.