Linda Halimit pas dietes i është zhdukur gjoksi

Linda Halimi bëri shumë zhurmë për rikthimin në skenën e “Këngës Magjike”, por në fakt, ishte “shumë zhurmë për asgjë”.

Linda, erdhi e shkoj pa ndonjë impakt të jashtëzakonshëm.

Pra, nuk ia doli ta përmbusjë qëllimin e saj.

Ndërkohë, këngëtarja tani duket rehat me veten dhe trupin e saj.

Ajo, vazhdon të jetë në top-formë fizike, madje edhe pas lindjes së vajzes, sërish duket shumë mirë dhe në peshën ideale.

Pasi është dobesuar, Lindes i është zhdukur edhe gjoksi.

E ka zvogluar me operacion, apo ka arritur në këtë masë për shkak të dietes?