Lindin shkëndijat e para të dashurisë mes Dj PM dhe Sarah Berishës në Big Brother VIP

Tre ditë më parë, me të hyrë në shtëpi, Dj PM shprehu pëlqimin e tij për Sarah Berishën, blogeren nga Shqipëria.

Të dy këto ditë janë parë shumë të afër me njëri-tjetrin.

Të dyve u është shfaqur një klip në dhomën e surprizave, me momentet nga më të mirat mes tyre gjatë këtyre ditëve.

“Nuk dua të ngutem, pasi PM ka vetëm tri ditë këtu brenda”, u shpreh Sara pas klipit të dhënë ndersa PM tha se kur është futur brenda në shtëpi kanë lindur shkëndijat e para për Sarën.

Shiko videon: