Futbollisti i njohur Lionel Messi ka publikuar një fotografi ku shihet me graun e tij.

Që të dy shumë të rinjë duken.

Duket se fitorja dhe goli i shënuar ndaj Eibarit e ka lumturuar Lionel Messin.

Pas ndeshjes, ai ka kontrolluar në arkivën e tij dhe e ka publikuar një foto të vjetër së bashku me gruan e tij.

Argjentinasi na ka rikthyer mbrapa në kohë për disa vite me foton e publikuar në llogarinë e tij në Instagram.

Së bashku me gruan e tij ata duken ndryshe nga seç duken tani.

Bashkangjitur me fotografinë, më i miri i botës ka lënë mbishkrimin: “Vitet kalojnë…”.