Lista e 15 filmave që preferohet të shikohen në këtë kohë

woman watching tv, eating popcorn.

Ndërkohë që coronavirusi është shpërndarë në gjithë botën dhe tashmë janë konfirmuar disa raste edhe në vendin tonë, duhet pasur kujdes dhe duhet vepruar me përgjegjësi, në mënyrë që të mos infektohemi apo të mos e shpërndajmë më shumë virusin.

Për këtë arsye kufizimi lëvizjes dhe qëndrimi në shtëpi është një prej metodave më të mira për të shmangur diçka të tillë.

Dhe derisa qëndroni mbyllur keni kohë të mjaftueshme për të bërë shumë gjëra, ndërsa shikimi i filmave është një prej tyre.

Prandaj ju sjellim një listë të filmave që kanë të bëjnë me përpjekjet e njeriut për mbijetesë, në mënyrë që të ndiheni më optimistë.

Këta janë disa nga filmat që mund t’i shikoni:

Cast Away

The Shallows

The Revenant

Apocalypto

All Is Lost

Straw Dogs

1917

Babel

Arctic

The Pursuit Of Happiness

Captain Phillips

Oldboy

Panic Room

127 Hours

Life of Pi.