Lojtarët që kanë ngjashmëri të madhe me karakteret e filmave të animuar

Është hedhur në internet një përmbledhje e shkurtër, që i krahason lojtarët e futbollit me disa nga personazhet e filmave të animuara.

Megjithatë, shumica e fotografive janë të bëra në këndet e duhura, në mënyrë që të jenë sa më të ngjashëm.

Shikuesit e kanë shpërndarë me shpejtësi videon në rrjetet sociale, ku ka marrë shumë pëlqime dhe reagime pozitive.

Shiko Fotot: