Londër, rezidenca e klasit të II-të është në shitje për 26.8 milion £

Rezidenca e klasit të II-të 30 herë më e madhe se madhësitë e shtëpive mesatare angleze por që ka nevojë për riparim të përgjithshëm është në shitje për 26.8 milion £.

Prona e listuar e klasit II është rreth 30 herë më e madhe se mesatarja e shtëpisë angleze.

Ajo u ndërtua fillimisht si dy shtëpi në mes të shekullit të 19 dhe është përdorur si një hotel për 80 vitet e fundit.

Pronat në fund të tarracës kanë nevojë për rinovim të plotë si një shtëpi mahnitëse, apartamente apo hotel i madh.

Ky pallat i madh shtatë katesh mund të ishte “rregullimi më i lartë” i Londrës pasi u vendos në treg për 26.8million£.

Prona e listuar e klasit II është rreth 30 herë më e madhe se mesatarja e shtëpisë angleze dhe krenohet me 25,00 metra katrorë hapësirë.

Fillimisht ishte ndërtuar si dy shtëpi në mesin e shekullit të 19-të megjithatë për 80 vitet e fundit ajo është përdorur si një hotel me 60 dhoma gjumi.

I ndodhur në portën Lancaster, pranë Hyde Park, prona tani ka nevojë për restaurim të plotë, por mund të shndërrohet në një nga shtëpitë më të mëdha dhe më mbresëlënëse private të Londrës.

Ajo është e përbërë nga shtatë kate dhe krenohet me dhoma të mëdha në të shtata katet, suva të ndërlikuara dhe shkallë mbresëlënëse.

Rezidenca me tarracë tani është vënë në treg me Dexters për 26.8 milionë £.

Kirsty Sugden(Shefi i ekipit të Dexters në Londër), tha:

“Ky do të ishte një projekt i restaurimit absolutisht i mrekullueshëm për dikë me dhunti krijuese dhe vizion”.

Shiko Fotot: