Lora Braha ul kokën dhe realizon fotografi të veçantë

Këngëtarja e njohur Lora Braha së bashku me motrën e saj Mihrijen janë këngëtare të dalluara në skenën muzikorë.

Përveç që dallohen në profesion, që të dya njihen për paraqitjet fizike duke i kushtuar gjithmonë rëndësi të veçantë.

Po ashtu, edhe aktivitetin në rrjete sociale Lora nuk e ndal asnjëherë nga përditshmëria.

Së fundmi, me disa poza interesante ajo arriti që të realizojë imazhe të bukura.

Duke ulur kokën Lorës i erdhi ideja që t’i shkrep disa imazhe pak më ndryshe se të tjerët./Kosovarja/