Loredana Zefi do të donte që kjo foto e saj të zhdukej menjëherë

Loredana Zefi u kthye në një nga personazhet shumë të njohur të shoubizit, kjo për shkak të muzikës, por edhe jetës së tij private.

Ajo njihet sidomos për tekstet e këngëve, ku në disa prej tyre tregon shumë për veten dhe jetën e tij.

Në shumë raste është përfolur edhe pamja e jashtme e rep këngëtares shqiptare me famë në Gjermani, e sidomos ndryshimi i saj drastik.

Loredana e dikurshme dhe kjo e sotshmja janë “dy botë”.