Loredana Zefi fotografohet në këtë gjendje rrugëve të Zvicres

Reperja senzacionale, Loredana Zefi, ka bërë shumë famë, madje popullaritetin më të madh e ka arritur në tregun gjerman.

Loredana, në vend u bë e njohur falë bashkëpunimeve dhe më pas lidhjes e marteses me Mozzik.

Ish çifti që kanë një vajzë, Hanën, tashmë i kanë ndarë rrugët e tyre dhe nëse ndonjëherë mund të takohen, kjo eshtë vetëm për shkak të së bijes.

Loredana jeton në Zvicër, atje ku ka edhe mjaftë vëmendje mediatike.

Ajo, kur del në rrugë, imazhi i saj është larg yllit që mbush sallat me publik.