Lori Hoxha në New York për dashurinë 

Lori Hoxha ndodhet prej disa ditësh në New York, fillimisht e pamë të ngarkuar me shumë çanta nëpër duar dhe u zilepsëm nga pazaret që ka bërë.

Por ajo që na ra sy është kjo logo që ka postuar së fundmi në rrjetet sociale me këtë mbishkrim: “New York-u është për të dashuruarit…”

Mos ndoshta blogerja e njohur ka gjetur dashurinë në qytetin më të zhurshëm të botës?! sepse ky mesazh na duket pak i çuditshëm dhe na bën të mendojmë që Lori ka dashur të na thotë diçka me anë të tij.

Jetën e saj personale ajo e ka mbajtur gjithnjë jashtë vëmendjes mediatike, duke mos preferuar të prononcohet asnjëherë.