Lotina pozon pa rroba në dhomën e gjumit

Të gjithë anëtarët e familjes së kryetarit të Gjilanit Lutfi Haziri janë të njohur për publikun kosovar.

Familja e tij përbëhet nga 6 anëtarë, ku në emër të tij famë të madhe kanë marrë edhe tri vajzat e tij të cilat janë tejet joshëse.

Vajza e dytë e Lutfiut Lotina, është mjaftë aktive në rrjete sociale që ndan gjithmonë imazhe sen.sual dhe mjaftë pr.ovok.uese duke vënë në pah linjat bom.bastike.

As izolimi në shtëpi nuk po e ndalë të merr vëmendje duke pro.vok.uar si gjithmonë, e këtë ‘punë’ din ta bëjë mjaftë mirë.

Në imazhin e publikuar së fundmi ajo po.zoj në dhomën e gjumit në këmishë nate duke vënë në pah pje.sët intime të tru.pit.

Me sa duket me këto po.za po e ‘largon’ virusin, apo ?