Luana duket mahnitëse në imazhin e fundit

Luana Vjollca nuk i zhgënjen as këtë herë fan sat.

Prezantuesja dhe këngëtarja e njohur shqiptare, Luana Vjollca, është një prej emrave shumë të dashur për pu blikun.

Ajo me ndje kësit në Instagram ndan shpesh imazhe të ndryshme me të cilat edhe merr vëme ndjen.

Edhe kësaj here Luana nuk i ka zhgënjyer fan sat e saj pasi e ka pu blikuar një imazh ku shfa.qet e ves.hur me një fustan tejet veror i cili i zbu lon gjok.sin.

Ndryshe ajo njihet edhe si një femër tejet punëtore e cila përveç punës si prezantuese nuk ndalet në realizimin e projekteve të reja muzikore.