Luana sa e hershme, e nis ditën me vrapim

Prezantuesja dhe këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Luana Vjollca po u kushton shumë rëndësi for.mave tru.pore.

Mëngjesin e kësaj të premte, ajo ka dalë për vrap.

Padyshim janë for.mat e saj tru.pore ato që bien më shumë në sy, në këtë para.qitje.

Padyshim, Vjollca mbetet njëra ndër prezantueset më të bukura shqiptare. /IndeksOnline/