Luana Vjollca bëhet me shtëpi të re në Kosovë, ja në cilin vend

Luana Vjollca ka blerë shtëpi në Kosovë.

Ajo u bë pjesë e lagjes së re në Novobërdë të Gjilanit.

Këtë e zbuloi vet moderatorja përmes Instagramit, duke pyetur ndjekësit për vendndodhjen dhe nëse e gjenin do kenë zbritje në çmim.

Luana nuk është e vetmja që u bë pjesë e kësaj lagjeje pasi edhe yje si Ledri e Lumi B, janë bërë me prona atje.