Luana Vjollca do të martohet këtë vit?!

Ka vite që është në lidhje dashuria, por asnjëherë nuk e ka pranuar hapur.

Luana Vjollca dhe Krenar Çoçaj duket se po shkojnë drejt një hapi tjetër në lidhjen e tyre.

Përmes një fotografie të publikuar në Instagram, moderatorja e ekranit shqiptar ka shkruar:

“Gjejeni pak kush do martohet këtë vit?”, ndërsa kanë vërshuar me komente nga më të ndryshmit ndjekësit e saj të shumtë.

Krahas atyre që po e urojnë atë, disa të tjerë mendojnë se kjo gjë ka të bëjë pikërisht me emisionin e saj të ri i cili pritet të fillojë shumë shpejt.