Luani i frikësuar nga shpërthimi i fluskës

Kujdestari i kafshëve i njohur vetëm si Tony, e ka filmuar luanin Moto që jeton në kopshtin zoologjik në Hertfordshire të Anglisë, teksa frikësohet nga fluska.

Kafsha që njihet si shumë e fuqishme dhe e ashpër, ka kërcyer nga frika në momentin që ajo shpërtheu dhe iu zhduk nga sytë.

“Ky është një ndër momentet më të dobëta që përjetoi Moto, megjithëse ai është shumë i fortë” shkruan lidhur me videon, që u lansua në ditëlindjen e tij të dhjetë.

Në anën tjetër, organizatat që merren me mbrojtjen e të drejtave të kafshëve, e kanë shfrytëzuar këtë rast, që të akuzojnë për mbajtjen e padrejtë të tyre në kafaze.

“Gjallesat duhet të jenë në natyrë dhe jo në hapësira të mbyllura, sepse më pas i frikësohen edhe flluskës”, është komentuar kjo ngjarje.

Shiko Videon:

Moto – Bubble Enrichment

Happy 10th Birthday Moto!Here's one of his not so finest moments, getting scared of a little bubble 🦁😂(please note, we are using animal friendly bacon flavoured bubbles and this is just a small section of their enclosure in front of their rock pile!)Thanks for the video Keeper Tonywww.pwpark.com

Gepostet von Paradise Wildlife Park am Samstag, 8. April 2017