Luftë e ashpër e PDK-së dhe VV-së për këtë komunë

Deri më tani janë numëruar 486,360 vota.

Janë 68 vota diferencë mes VV-së dhe PDK-së në komunën e Dragashit.

PDK-ja po lu.fton me VV-në për të qenë e para në këtë komunë, mirëpo tani për tani rezultati është ky: 23,87% ose 2.553 vota ndërsa PDK 23.24% ose 2.485 vota.

Vetëvendosje sipas votave të deri tanishme të numëruar nga KQZ është duke fituar me 48.09%.

PDK-ja është duke fituar bindshëm në Skenderaj dhe Drenas. /Lajmi