Lule Mustafa e pasionuar pas motorëve

Lule Mustafa është tashmë këngëtare e njohur për publikun pasi ndër vite ka sjell këngë të ndryshme të shoqëruara me videoklipe.

Lulja është motra më e vogël nga 8 motrat Mustafa dhe duket se është më e përkëdhelura e familjes.

Këndon edhe muzikë popullore, por i pëlqen edhe të jetë “ga.ngsta” sidomos në stil.

A e dini që motorët e shpejtë janë pika e saj e dobët?/Kosovarja/