Lule Mustafa shfaqet tërheqëse nga vetura

Lule Mustafa në shumë raste kalon në lajm.

Ajo me pozat e shumta që publikon, në çdo kohë merr vëmendje të madhe.

Edhe sot, duke vozitur veturë ajo shfaqet terheqese me fustanin e shkurtër.

Po ashtu, si gjithmonë kujdesi në flokë dhe fytyrë nuk i mungon./kosovarja