Luli sjell videon, sa shumë i është rritur barku gruas së tij

Lulzimi postoi një video me gruan e tij Albinën.

Pasi ajo është në pritje të ëmbël në video shihet se i është rritur barku mjaft shumë, shkruan InfoKosova.

Ata shihen mjaft të umtur e kudo janë bashkë.

Ndërsa me videon shoqëroheje dhe kënga me urime për bajram./InfoKosova/