Lulja dhe Meda publikojnë foto nga plazhi

Lulja dhe Meda kanë zgjedhur që të pushojnë këto ditë.

Në shumicën e kohës ndajnë momente të shumta më rrjete sociale, duke qenë afër fansave të saj.

Pasi që jetojnë një jetë luksozë, ata shetiten në vende të ndryshme duke u relaksuar në mënyrën më të mirë.

Këtë herë, me një foto nga plazhi ata kanë publikuar një fotografi ku shihen duke u kënaqur.

Mos të harrojmë, ata janë prindër të katër fëmijëve./kosovarja