Lulja dhe Meda relaksohen në Francë

Lulja dhe Meda janë ndër çiftet që gjithmonë zgjojnë kureshtje për mënyrën e jetës se si e bëjnë.

Duke qenë persona të rëndësishëm, ata gjithmonë kalojnë në lajm.

Me shëtitje të shumta që realizojnë në vende të ndryshme, Lulja dhe Meda nuk mungojnë as me momente të shumta në Instagramin e tyre.

Këtë herë, ata shihen në Francë duke u relaksuar në mënyrën më të mirë.

Shikojeni se sa bukur duken çifti i njohur./kosovarja