Lulja po shkëlqen si nuse

Gruaja e Medës gjithmonë duket bukur me pozat e shumta që publikon.

Ajo e dëshmon shumë herë që është meraklike të rregullohet si nuse, dhe të shkëlqejë me veshjet unike.

Në një imazh të fundit, Lulja me modelin perfekt të flokëve dhe grimin e bukur duket për mashallah.

Për më shumë, shikojeni./kosovarja