Lutfi Haziri së bashku me gruan dhe vajzat dalin në votime- këto të fundit marrin vëmendjen

I pari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka dal në votime i shoqëruar nga gruaja dhe dy vajzat e tyre.

Vëmendjen për stilin dhe dukjen e kanë marrë sërish vajzat e Hazirit.

Familja Haziri ka kryer obligimin qytetar në një nga qendrat e votimit në Gjilan.

Ndryshe, qendrat e votimit janë hapur në orën shtatë të mëngjesit dhe do të qëndrojnë të hapura deri në orën 19:00.

Deri më tani nuk është raportuar për ndonjë parregullësi./Express/