Lyrical Son ka një “hall” tjetër për izolimin: Çka bëhet kur ua lëshon botoksi bijave tona?

Kosova dhe e gjithë bota po kalon në një periudhë izolimi për shkak të shprëndarjes së virusit vdekjeprurës COVID-19.

Të gjithë po mundohen të gjejnë mënyra argëtuese dhe të ndryshme për të kaluar sa më lehtë situatën e “mbylljes në shtëpi” e njëjtë po veprojnë edhe të famshmit.

Tashmë edhe emrat e njohur në estradën tonë kanë lënë anash angazhimet profesionale, për të qëndruar në shtëpi pranë të dashurve dhe familjarëve të tyre.

Reperi i njohur, Lyrical Son, ndryshe nga të tjerët ka bërë një pyetje interesante duke ironizuar me jë pyetje drejtuar femrave që kanë ndërhyrje estetike.

E çka bohet kur, ja nis me jau lshu botox-i, e tju bijn edhe çerpiket, vetullat etj bijave tona?”, ka shkruar me shaka reperi i famshëm në një InstaStory.