Magjistari zbulon sekretin si mashtrohen njerëzit nga numrat e magjisë

Magjistarët në rrugë e shohin si një mënyrë jetese faktin e të realizuarit numra magjikë në rrugë.

Ata përdorin metoda nga më të ndryshmet për të tërhequr audiencën dhe vëmendjen, por shpesh herë ndodh që teknikat e tyre të dështojnë.

Një video e postuar së fundmi në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen, ku shihet një magjistar i cili po realizonte numrin më të përkryer të magjisë, por rastësisht dhe për fat të keq, përfundoi duke ua treguar të gjithëve sekretin e tij.

Ai shfaqet tek audienca me numrin e tij magjik, që ka në qendër një person dhe “gjasmë” e ka të ndarë trupin e tij në dy pjesë.

Mirëpo, teksa ai mburret me magjinë e tij, dikush hedh fishekzjarre dhe ndodh ajo që nuk pritej.

Ai u tregon të gjithëve mashtrimin e tij./InfoKosova/

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/512269606070440/