Mahmut Ferati përmallon gurbetçarët: ‘Rrugët e Tetovës moti si kam pa’

Mahmut Ferati përmallon të gjithë gurbetçarët me një këngë speciale.

Pasi nuk dihet a do mund të kthehen në vendlindje këtë verë shkaku i Koronavirusit që ka kapluar gjithë botën po edhe vendet evropiane si dhe ballkanike..

Mahmut Ferati këndoi për gurbetçarët special duke i përshëndetur nga ekrani.

Rrugët e Tetovës moti si kam pa… 😭

Dëgjëojeni këngën më poshtë: