Mahnitëse çfarë bëri ky baba për vajzën e tij

Të gjithë fëmijët i pëlqejnë përrallat, dhe të kesh një jetë si në përralla është ajo çfarë të gjithë fëmijët e mendojnë.

Por, jo shumica e fëmijëve kanë mundësi që të jetojnë si në përralla.

Adam Hadlock, një baba i përkushtuar, vendosi që vajzës së tij t’ia plotësojë një ëndërr përrallore, duke e transformuar dhomën e saj në një dhomë nën pemë.

Dhe këtë transformim ai e bëri për tri ditë, vetë.

Rezultatet janë mahnitëse!

Shiko Videon: