Marin Mema rrënqethë Bekim Jasharin, ja çfar më ndodhi në Serbi !

Marin Mema autori i emisinit Gjurmë Shqiptare në Top Chanel së bashku me Kryetarin e Skenderajit Bekim Jashari hapen emisionin Kojshia Show, shkruan InfoKosova.

Marin Mema gjatë emisionit tregon nje Histori që ishte mjaft rrënqethese dhe emocionuese se çfar i ndodhi atij kur ishte në Sanxhak të Nishit në Serbi./InfoKosova/

Ndiqeni videon nga minuta e 39:40: